Antena 3 CNN High Tech Apple lansează noul iPhone, cu 3G şi la preţ redus

Apple lansează noul iPhone, cu 3G şi la preţ redus

Apple lansează noul iPhone, cu 3G şi la preţ redus
06 Iun 2008   •   20:22

Apple va dezvălui, luni, noua şi îmbunătăţita versiune a iPhone-ului, care ar putea fi pusă în vânzare, în Marea Britanie, luna viitoare, la un preţ de doar 100 de lire sterline. Steve Jobs, directorul executiv al companiei, va lansa mult-aşteptatul telefon 3G în timpul Conferinţei Mondiale Apple de la San Francisco, informează Telegraph.co.uk.

Noul telefon va fi mai popular decât predecesorul său, pentru că va folosi tehnologia de comunicaţii de generaţia a treia, care va facilita accesul la internet. Actualii utilizatori de iPhone se chinuie să intre pe internet dacă nu se află într-un hotspot wi-fi, pentru că telefonul utilizează tehnologia Edge, care poate fi de două ori mai înceată decât cea 3G.

Viitorul telefon iPhone este de asemenea de aşteptat să coste considerabil mai puţin decât cel vechi, care a fost comercializat în Marea Britanie la preţul de 269 de lire sterline, pentru că Apple va permite pentru prima oară operatorilor de reţele să subvenţioneze telefonul cu touch-screen. Noul telefon va avea şi o cameră video mai bună şi posibilităţi de apeluri video, care vor permite utilizatorilor să vadă persoana cu care vorbesc.

De asemenea, este de aşteptat să aibă unele caracteristici sofisticate bazate pe locaţie, precum recomandările de restaurante, care vor lucra alături de aplicaţia Google Maps.

Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close