Antena 3 CNN High Tech Apple pierde al doilea iPhone în mai puţin de o lună. Un nou prototip apare... în Vietnam (VIDEO)

Apple pierde al doilea iPhone în mai puţin de o lună. Un nou prototip apare... în Vietnam (VIDEO)

Apple pierde al doilea iPhone în mai puţin de o lună. Un nou prototip apare... în Vietnam (VIDEO)
12 Mai 2010   •   16:48

Se pare că cei de la Apple au probleme în a-şi ţine prototipurile ?în lesă?. Asta pentru că pe net au apărut noi imagini, atât foto cât şi video, cu viitoarea generaţie iPhone. Dar şi mai interesant este că un forum din Vietnam (Taoviet.vn) are acest prototip. Aceştia au postat o serie de fotografii pentru a arăta că într-adevăr o unitate a noului iPhone este în posesia lor. Următoarea întrebare este cum a ajuns în Vietnam device-ul Apple. Se ştie doar că un om de afaceri l-a cumpărat din Statele Unite, împreună cu un iPad. Apple ar trebui să înceapă să le vândă prin baruri, glumesc cei de la dvice.com.

Carcasa acestui iPhone este identică cu cea a unităţii descoperite luna trecută pe podeaua unui bar din California. Însă, spre deosebire de precedentul prototip, pe acesta este înscrisă şi capacitatea modelului, de 16GB. Pe spatele celuilalt scria XXGB.

În plus, acesta pare că şi funcţionează. Pe ecran scrie ?Inferno?, iar la baza ecranului sunt prezentate informaţii precum durata de viaţă a bateriei. De asemenea, această unitate nu are şuruburi la baza sa.

Nu s-a ştiut până acum ce fel de procesor va folosi Apple pentru noul iPhone. Vietnamezii care au pus mâna pe noua unitate au dezmembrat-o şi au rupt misterul: înăuntrul său se află un procesor inscripţionat cu sigla Apple.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Apple iphone
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close