Antena 3 High Tech Apple va lansa două modele de iPhone anul acesta

Apple va lansa două modele de iPhone anul acesta

de Antena3.ro    |    28 Iun 2011   •   16:22
Apple va lansa două modele de iPhone anul acesta
Sursa foto: Foto: geeky-gadgets.com

Speculaţiile de pe piaţa telefoanelor mobile spun că Apple fie va lansa iPhone 5 în luna septembrie a acestui an, fie va scoate pe piaţă o variantă îmbunătăţită a iPhone 4. Chris Whitmore, de la Deutsche Bank, susţine că Apple plănuieşte amândouă lansările, scrie The Telegraph.

Deşi sursele folosite de Whitmore pentru a face această afirmaţie rămân necunoscute, acesta este convins că problemele întâmpinate de Nokia şi RIMM crează un mediu propice pentru ca Apple să intre agresiv pe piaţa smarpthone-urilor de valoare medie.

Whitmore este de părere că iPhone 4s, care va fi telefonul mai ieftin dintre cele două, va costa în jur de 350 de dolari şi se va adresa în special clienţilor de cartele reîncărcabile decât abonaţilor.

În contradicţie cu ceea ce susţine Whitmore, Katy Huberty, analist la Morgan Stanley, susţine că Apple va lansa doar iPhone 5 în septembrie.

Fie că este vorba despre un nou model, sau o variantă îmbunătăţită de iPhone 4, specialiştii sunt de acord că noul telefon va avea un procesor îmbunătăţit (A5, disponibil pe iPad 2) şi, cel mai probabil, o cameră video mai bună. Există o mare probabilitate ca noile modele să includă şi un chip NFC pentru plata cu ajutorul telefonului mobil.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close