Antena 3 CNN High Tech Asia. Fanii Apple s-au aşezat la cozi cu două zile înainte de lansarea noului iPhone

Asia. Fanii Apple s-au aşezat la cozi cu două zile înainte de lansarea noului iPhone

Asia. Fanii Apple s-au aşezat la cozi cu două zile înainte de lansarea noului iPhone
09 Iul 2008   •   16:14

Căutând să fie printre primii oameni din lume care intră în posesia noului iPhone, fanii Apple din Asia au început să se aşeze la cozi cu două zile înainte de lansarea telefonului, nefiind descurajaţi de ploaie sau de temperaturile scăzute. Lansarea de pe 11 iulie reprezintă prima şansă pentru consumatorii asiatici să deţină un iPhone, iar paginile de internet asociate au fost invadate cu întrebări şi comenzi timpurii.

În Japonia, una dintre cele mai avansate pieţe de telefoane mobile, în jur de 20 de persoane stăteau în faţa magazinului de mobile Softbank din Tokyo, miercuri dimineaţa, cu un semn la capătul rândului pe care scria “Iubim iPhone”. Sano, un student din Tokyo, purtând un tricou cu logoul Apple, a declarat pentru Reuters că s-a învoit la profesorul său pentru a putea sta la coadă pentru un iPhone. “Şi el este fan Apple şi mi-a dat voie să plec cu dragă inimă”, a spus Sano.

Şi în Noua Zeelandă, patru persoane, înarmate cu şezlonguri, saci de dormit şi un mic cort s-au aşezat la coadă începând de marţi noapte, în faţa magazinului Vodafone din Auckland, care va lansa primul în lume iPhone-ul, vineri la ora 12:01 a.m. “Stau la coadă pentru că vreau să pot spune că sunt primul din lume care a pus mâna pe un astfel de telefon”, a declarat Jonny Gladwell, un student în vârstă de 22 de ani, pentru New Zealand Herald.

Mult-aşteptatul iPhone 3G, cu o conectivitate la internet îmbunătăţită faţă de predecesorul său şi care suportă aplicaţii precum jocuri şi e-mail, va fi disponibil în Japonia, Hong Kong, Australia şi Noua Zeelandă de vineri, în urma unei lansări mondiale care va avea loc în 22 de ţări.

În Hong Kong, Hutchison Telecom International a fost asaltată în weekendul trecut cu 60.000 de aplicaţii online din partea clienţilor care doresc să pună mâna pe unul din cele doar 500 de telefoane scoase la vânzare.

Primul iPhone a fost disponibil iniţial doar în Statele Unite şi Europa, pe când noul model este aşteptat să fie pus în vânzare în 70 de ţări până la finalul anului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close