Antena 3 High Tech ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"

ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"

de O.P.    |    04 Mar 2014   •   06:14
ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"

De câteva zile circulă pe Facebook “vouchere” false prin care sunt promovate oferte ale unor companii internaţionale, avertizează compania de securitate informatică Bitdefender.  

“Atenţie la voucherele false de la H&M, Zara şi Amazon, care circulă pe Facebook. Un singur click te poate costa mai scump decât un drum la cumpărături! Aplicația gratuită Bitdefender Safego a blocat, zilele acestea, mai multe mesaje care promovau oferte frauduloase la celebrele branduri”, au postat azi reprezentanţi Bitdefender pe pagina de Facebook a companiei.Conform unei analize a companiei româneşti de soluţii de securitate informatică, publicată recent, cele mai multe reclame periculoase fac parte din categoria celor de business şi reprezintă 20,73% din total, în timp ce 7% dintre reclamele afişate pe website-uri legitime direcţionează utilizatorii către pagini ce conţin viruşi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close