Antena 3 CNN High Tech ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"

ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"

ATENŢIE mare la ce daţi click pe Facebook. "Vouchere FALSE de la H&M şi Zara circulă pe reţeaua de socializare"
de O.P.    |    04 Mar 2014   •   06:14

De câteva zile circulă pe Facebook “vouchere” false prin care sunt promovate oferte ale unor companii internaţionale, avertizează compania de securitate informatică Bitdefender.  

“Atenţie la voucherele false de la H&M, Zara şi Amazon, care circulă pe Facebook. Un singur click te poate costa mai scump decât un drum la cumpărături! Aplicația gratuită Bitdefender Safego a blocat, zilele acestea, mai multe mesaje care promovau oferte frauduloase la celebrele branduri”, au postat azi reprezentanţi Bitdefender pe pagina de Facebook a companiei.Conform unei analize a companiei româneşti de soluţii de securitate informatică, publicată recent, cele mai multe reclame periculoase fac parte din categoria celor de business şi reprezintă 20,73% din total, în timp ce 7% dintre reclamele afişate pe website-uri legitime direcţionează utilizatorii către pagini ce conţin viruşi.

×
Subiecte în articol: Facebook H&M
Parteneri
Horoscop 31 martie 2023. Zodia care iese în evidenţă
x close