Antena 3 CNN High Tech Aviz infidelilor. SMS-urile şterse pot fi citite

Aviz infidelilor. SMS-urile şterse pot fi citite

Aviz infidelilor. SMS-urile şterse pot fi citite
04 Mar 2008   •   08:45

Dispozitivul care le permite persoanelor suspicioase să-şi spioneze partenerii de viaţă prin citirea SMS-urilor care au fost şterse, este acum pe piaţă. Gadget-ul promovat sub numele "little gem" (piatra preţioasă), poate citi informaţiile stocate pe cartela Sim a telefonului mobil, datele putând fi transferate pe orice computer prin portul USB.

Pot fi descărcate oricare dintre informaţiile stocate în telefon, de la agenda cu toate numerele de telefon şi până la mesajele text (inclusiv cele care au fost şterse). Dispozitivul care se "infiltrează în toate fişierele" poate fi achiziţionat cu 110 euro, conform oficialilor firmei producătoare din New York citată de Sky News.

"Ţi-ai dorit vreodată să spionezi telefonul soţiei, soţului, copiilor sau colegilor pentru a vedea ce pun la cale? Au un comportamnet care dă de bănuit când vorbesc la telefonul mobil?" au adăugat oficialii BrickHouse Security, firma producătoare.

Todd Morris, preşedintele companiei care comercializează dispozitivul susţine că este primul "cititor" de cartele Sim care poate accesa mesajele şterse. Majoritatea celor care îşi spionează apropiaţii descoperă că li se adeveresc cele mai negre temeri în privinţa acestora, a spus Todd Morris.

"Aproape jumătate dintre soţi descoperă ceva rău în telefonul partenerilor de viaţă", a declarat Morris pentru New York Post. "Ei cred că şi-au şters mesajele, dar se înşeală."

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close