Antena 3 CNN High Tech BenQ aduce pe piaţa din România cinci dintre cele mai subţiri monitoare LED din lume (FOTO)

BenQ aduce pe piaţa din România cinci dintre cele mai subţiri monitoare LED din lume (FOTO)

BenQ aduce pe piaţa din România cinci dintre cele mai subţiri monitoare LED din lume (FOTO)
28 Apr 2010   •   15:28

BenQ aduce pe piaţa românească cinci dintre cele mai subţiri monitoare LED din lume (14-15 mm) cu diagonale între 18.5?W şi 24?W (18.5?W ? V920, 21.5?W - V2220 / V2220H, 24.0? W - V2420 / V2420H ), rezoluţii HD şi Full-HD.

Noile monitoare din gama V au, potrivit producătorului, cea mai mare rată de contrast dinamic existentă în acest moment pentru monitoare LCD: 10 milioane:1 DCR. De asemenea, gama de monitoare se laudă cu un consum de energie extrem de redus (până la 56% faţă de monitoarele obişnuite).

Printre tehnologiile folosite la aceste monitoare se numără Senseye Human Vision Technology, cu 6 moduri presetate incluse în Senseye Human Vision Technology, care oferă utilizatorilor optimizarea modului de vizualizare, în diferite scenarii de utilizare: pentru jocuri, filme, sRGB, standard, pentru fotografii şi Eco (ideal dacă se folosesc setări mai închise ale imaginii, ce reduc consumul de energie electrică cu până la 65.6%, fără a afecta în vreun fel calitatea imaginii).



Pe lângă aceste funcţii, Senseye perfecţionează modul de redare a imaginilor ajustând automat contrastul, strălucirea şi iluminarea fundalului pentru a se adapta mediului în care produsul este utilizat.

Toate modelele dispun de conectivitate DVI şi D-Sub, în timp ce produsele ce cuprind litera ?H?, includ de asemenea conectivitate HDMI 1.3 şi ieşire pentru căşti. Gama de monitoare V Slim LED de la BenQ va fi disponibilă din luna aprilie prin intermediul partenerilor BenQ în România. Preţul noilor monitoare Slim LED porneşte de la 529 lei şi variază în funcţie de diagonală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close