Antena 3 CNN High Tech BenQ anunţă lansarea primului său PC all-in-one de 22 inci (FOTO)

BenQ anunţă lansarea primului său PC all-in-one de 22 inci (FOTO)

BenQ anunţă lansarea primului său PC all-in-one de 22 inci (FOTO)
30 Iul 2009   •   17:32

BenQ a lansat joi, în România, primul său all-in-one PC de 22 inci, nScreen i221 (network Screen sau navigation Screen). Acesta a fost creat pentru a-i aduce mai aproape pe consumatori de experienţa navigării pe Internet, prin uşurinţa la utilizare şi o interfaţă prietenoasă.

În lipsa cablurilor complicate, sistemul nScreen i221 permite utilizatorilor să se bucure de experienţa navigării pe Internet doar prin conectare la priză, pornire si accesare a Internetului, datorită instalării şi interfeţei foarte facile. Modelul încorporează într-un singur produs un computer şi un ecran wide fullHD, cu formatul 16:9.

BenQ integrează în PC-ul nScreen i221 interfaţa unui produs electro-casnic, pentru a asigura o utilizare uşoară. De exemplu, un buton de dimensiuni generoase, situat în partea de jos a computerului funcţionează drept buton de pornire/oprire, dar şi ca buton de control al volumului, similar unui televizor.





Utilizatorii primesc de asemenea un telefon USB ce poate fi folosit împreună cu o cameră web de 1.3 MP integrată, ca un serviciu de videotelefonie ? VoIP (Voice over Internet Protocol), pentru chat video cu familia şi prietenii, mai eficient şi cu un cost mai redus.

Design-ul compact şi conexiunile ascunse din spatele ecranului conferă întregii unităţi un aspect elegant, unic. Design-ul dispozitivului economiseşte spaţiul şi se integrează în tendinţele actuale.

Folosind în loc de patru lămpi pentru iluminarea ecranului, doar două, BenQ nScreen i221 salvează consumul de energie, utilizând cu 80% mai puţină energie decât un sistem desktop tradiţional, cu un consum de 30W.


?În misiunea de a aduce divertisment şi calitate vieţii, BenQ vrea să aducă în prim plan produse cu design inovator, care să corespundă conceptului ?Lookin? Great?, pentru un stil de viaţă şi nevoi corespunzătoare utilizatorilor BenQ? declară Conway Lee, CEO şi Preşedinte BenQ Corp.





?Pe măsură ce utilizatorii încep să îşi dorească mai mult de la experienţa de navigare pe Internet, BenQ va continua să lanseze produse din seria ?n?. În esenţă, seria ?n? reprezintă un semn distinctiv pentru bucurie şi satisfacere, sentimente ce vin o dată cu conectarea la experienţa Internetului global. Prin seria ?n?, ne aşteptăm să îmbunătăţim experienţa navigării pe Internet, să îmbogăţim experienţa online a utilizatorilor, pentru a-i ajuta să îşi găsească un stil de viaţă digital potrivit lor.?

Peter Chen, General Manager la BenQ Technology Product Center, a spus: ?Interfaţa uşor de accesat a devenit unul dintre cele mai importante considerente atunci când un utilizator achiziţionează un produs electronic. Creerea unei interfeţe simplificate şi uşor de folosit, fără bătăi de cap, a fost, deci, principala noastră motivaţie în timpul dezvoltării PC-ului nScreen. Prin transformarea tehnologiei într-un lucru simplu, dorim să mulţumim toţi utilizatorii în căutarea divertismentului de calitate.?





BenQ nScreen i221 poate rula o aplicaţie pentru share de fotografii, permiţând utilizatorilor să fie la curent cu cele mai recente fotografii ale membrilor familiei şi să împartă cu aceştia cele mai frumoase momente. Monitorul de 21.5 inci al modelului nScreen i221 poate funcţiona, de asemenea, şi ca o ramă foto digitală generoasă.

Pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor, nScreen i221 beneficiază şi de funcţii suplimentare. Pentru cei trecuţi de prima tinereţe, funcţia de lupă virtuală a nScreen i221 uşurează cititul pe ecran. De asemenea, tot pentru aceştia, un mod audio special diminuează frecvenţele înalte, realizând un sunet mai clar.

Utilizatorii profesionişti pot deschide uşor capacul din spate al nScreen pentru a upgrada hard drive-ul sau cardurile de memorie fără a fi nevoie de şurubelniţe.


Modelul BenQ nScreen i221 va fi disponibil în România începând cu 1 august , prin reţeaua de parteneri BenQ, la preţul de 2.200 RON, inclusiv TVA.

Specificaţii BenQ nScreen i221



Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close