Antena 3 CNN High Tech Benq lansează în România opt noi monitoare LED cu dimensiuni între 18.5 şi 24 inch (FOTO)

Benq lansează în România opt noi monitoare LED cu dimensiuni între 18.5 şi 24 inch (FOTO)

Benq lansează în România opt noi monitoare LED cu dimensiuni între 18.5 şi 24 inch (FOTO)
05 Feb 2010   •   11:46

BenQ îşi completează gama monitoarelor LED disponibile pe piaţa românească cu opt noi modelele bazate pe aceeaşi tehnologie. Prin lansarea acestor noi produse, BenQ oferă acum 10 modele diferite de monitoare LED cu dimensiuni de 18.5", 19", 22", 24".

Gamă completă de monitoare LED

Noile modele lansate sunt G922HDAL, G922HDL, G920WL, G2222HDL, V2210Eco, G2400HDBL, V2410Eco şi G2420HDBL. Toate cele zece modele de monitoare disponibile pe piaţa din România sunt construite pe baza tehnologiei LED (light-emitting-diode) backlight, care oferă cea mai bună calitate a imaginii şi un consum mic de energie (cu 36% mai puţin curent electric decât monitoarele CCFL).




Contrast dinamic de 5,000,000:1

Toate modelele din gama de monitoare LED vin cu un contrast dinamic foarte mare de 5.000.000:1, de peste 100 de ori mai mare decât în cazul monitoarelor Full HD clasice. Acest lucru conferă profunzime culorilor, claritate imaginilor complexe sau foarte întunecate.

BenQ lansează vineri şi un micro-site dedicat tehnologiei LED care prezintă utilizatorilor, într-o manieră interactivă şi uşor de urmărit, avantajele acesteia. Minisite-ul acoperă o celelalte avantaje pe care gama de monitoare LED le aduce utilizatorilor, constituindu-se şi într-o resursă utilă celor care doresc să achizţioneze un monitor si să poată face alegerea potrivită.



Performanţă instant încă de la pornire

Un alt avantaj al monitoarelor LED este că intensitatea luminii nu se modifică, produsele fiind astfel ideale pentru vizionări de lungă durată în cele mai bune condiţii. Aceeaşi tehnologie face posibilă afişarea clară a imaginilor imediat după ce monitorul a fost pornit.


Tehnologia exclusivă SenseyeŽ Human Vision cu 6 tehnici brevetate pentru calibrarea perfectă a imaginilor

Folosirea tehnologiei SenseyeŽ Human Vision duce la amplificarea clarităţii şi a calităţii imaginii chiar şi în cazul celor mai întunecate scene.

Monitoarele LED sunt Eco

Pe lângă reducerea consumului de energie cu până la 36% comparativ cu monitoarele tradiţionale cu lămpi CCFL şi chiar cu până la 66% prin activarea Ecomod, noile monitoare nu conţin mercur, sunt mai uşoare şi mai subţiri, atuuri care permit, de asemenea reducerea dimensiunilor ambalajelor, fapt ce duce la mărirea capacităţii de transport cu peste 50%, astfel reducându-se atât costurile de transport cât şi emisiile de CO2.

În plus noile ambalaje nu mai conţin materiale plastice nereciclabile, sunt confecţionate folosindu-se doar carton reciclabil 100% şi imprimate folosindu-se cerneală ecologică fabricată din soia prin utilizarea unei soluţii care reduce consumul acesteia cu până la 70%, comparativ cu metodele clasice de imprimare.

Preţurile monitoarelor LED variază între 450 RON şi 1.000 de lei, în funcţie de model şi dimensiunea ecranului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close