Antena 3 CNN High Tech BenQ lansează în România W1220, o cameră foto ultra slim cu senzor de 12MP (FOTO)

BenQ lansează în România W1220, o cameră foto ultra slim cu senzor de 12MP (FOTO)

BenQ lansează în România W1220, o cameră foto ultra slim cu senzor de 12MP (FOTO)
15 Mar 2010   •   21:23

BenQ aduce pe piaţa din România W1220, o nouă cameră foto digitală echipată cu senzor CCD de 12 megapixeli, sensibilitate ISO 6400, obiectiv superangular de 28mm şi zoom optic 5x. Un alt amănunt important legat de acest aparat este grosimea sa, de sub 2 centimetri.

BenQ W1220 acoperă o gamă variată de moduri de expunere: automatic, semi-automatic şi complet manual. Formatul ultra slim înglobează un sistem telescopic de lentile format din trei segmente. Greutatea camerei foto este de sub 120 de grame.

Printre modurile de fotografiere ale lui W1220 se numără ajustarea automată a setărilor potrivite modului de fotografiere (peisaj, portret, lumină din spate, portret cu lumină din spate, fotografiere nocturnă, portret nocturn, macro şi apus), prin intermediul modului ?Smart Scene?. Aparatul elimină necesitatea schimbării manuale pe modul macro, atunci când fotograful îşi doreşte realizarea unei imagini de tip close-up prin intermediul opţiunii Smart Focus.

O altă funcţie interesantă este ?Facial Image Enhancement?, care presupune depistarea unei feţe în cadru, detectarea zâmbetului, a momentului în care subiectul fotografiat clipeşte, dar şi îmbunătăţirea imaginii feţei prin conferirea de tonuri şi nuanţe atenuante pentru imperfecţiunile acesteia.



Display-ul LCD măsoară 2.7 inch şi redă un număr de 230.000 de culori. Zoom-ul optic al camerei poate fi modificat şi atunci când este folosit modul de filmare (720x400dpi, 16:9). Camera vine în pachet împreună cu un acumulator de 700mA, un încărcător acumulator, borsetă, cureluşă de mână, cablu USB, AudioVideo, CD-ul cu software, CD-ul cu manualul de utilizare şi ghidul rapid de folosire. Camera foto BenQ W1220 este disponibilă în România la un preţ estimativ de 479 lei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto digitala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close