Antena 3 CNN High Tech BenQ lansează în ţară C1250 - o cameră foto digitală accesibilă cu senzor de 12MP - FOTO

BenQ lansează în ţară C1250 - o cameră foto digitală accesibilă cu senzor de 12MP - FOTO

BenQ lansează în ţară C1250 - o cameră foto digitală accesibilă cu senzor de 12MP - FOTO
19 Mai 2010   •   16:27

După ce în luna martie a fost anunţat oficial în Europa, BenQ lansează, miercuri, şi pe piaţa din România modelul C1250, o nouă cameră foto digitală echipată cu un senzor CCD de 12 megapixeli, zoom optic 3x, un display LCD de 2.7inch şi care include tehnologia de identificare inteligentă a ipostazelor de fotografiere. Noul model C1250 este disponibil pe piaţa din România la un preţ de 299 de lei.


Noul C1250 se remarcă printr-un ecran de 2.7?, ce include două module LED backlight pentru iluminare şi care afişează clar fotografiile, chiar şi în condiţii de lumină puternică. Valoarea ISO ajunge până la 6400 (VGA şi HD16:9). De asemenea, utilizatorii nu trebuie să-şi facă griji referitor la durata de viaţă a bateriei datorită faptului că aparatul foloseşte LED backlight fapt ce a dus la scăderea simţitoare a consumului.


Exteriorul noului C1250 vine în două variante de culori negru şi argintiu, cu lentile ce permit un zoom optic de 3x, făcând posibilă fotografierea în mod macro începând de la 10cm.

BenQ C1250 înglobează tehnologia de detecţie a imaginii care analizează luminozitatea subiectului, contrastul, distanţa şi gradaţiile culorilor. Camera alege imediat unul dintre cele 8 moduri, pentru a asigura setările optime fotografierii: peisaj, scenă de noapte, portret de noapte, apus, macro, portret, fotografie cu lumina în spate şi portret cu lumina în spate.



Noul BenQ C1250 dispune de tehnologii de identificare a feţelor, capturarea zâmbetului, detectarea clipirii şi îmbunătăţirea tonurilor de culoare specifice pielii. Detectorul care surprinde zâmbetul, identifică clipitul şi urmăreşte faţa ajutand la fotografierea în situaţii de fotografiere rapidă.

Detectorul care identifică clipitul alertează atunci când subiectul a închis ochii, permiţând să se refacă imediat respectiva fotografie, să fie salvată sau poate declanşa pentru o nouă fotografie după ce persoana fotografiată a deschis ochii. Nu în ultimul rând, funcţia caracteristică pre-procesării îmbunătăţeşte aspectul pielii.


Noul model C1250 este disponibil pe piaţa din România la un preţ de 299RON.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto digitala
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close