Antena 3 CNN High Tech BenQ lansează W700, un proiector HD 3D Ready adresat segmentului home-entertainment

BenQ lansează W700, un proiector HD 3D Ready adresat segmentului home-entertainment

BenQ lansează W700, un proiector HD 3D Ready adresat segmentului home-entertainment
07 Sep 2011   •   09:19

BenQ anunţă disponibilitatea pe piaţa din România a noului proiector W700 3D ready, HD care poate proiecta o imagine cu o diagonală între 1,5 metri şi 7,6 metri.

W700 este un centru multimedia 3D care reuneşte sub aceeaşi carcasă toate caracteristicile tehnice specifice unui dispozitiv de ultimă generaţie adresat segmentului home-entertainment. Noul proiector BenQ W700 redă fidel imaginile din filme şi jocuri video tridimensionale, datorită opţiunii dual 3D, respectiv DLP Link şi NVIDIA 3D Vision, care transformă orice suprafaţă plană într-o scenă 3D. Noul W700 poate fi un partener de încredere al pasionaţilor de jocuri video - proiectorul suportă peste 400 de jocuri video optimizate pentru PC-uri în format 3D.

„Proiectorul BenQ W700, adresat segmentului home-entertainment, fie că este vorba de jocuri, de a urmări o emisiune TV sau un meci de fotbal, oferă caracteristici tehnice de ultimă oră şi o experienţă de vizionare similară celei oferite de un cinematograf de ultimă generaţie”, consideră Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România.



BenQ W700 poate proiecta o imagine cu o diagonală de până la 300 inch, respectiv 7,6 metri, de la o distanţă recomandată de aproximativ 10 metri faţă de ecran sau de suprafaţa folosită pentru proiecţie.

Cu o luminozitate de 2200 de ANSI lumeni, o rată de contrast foarte ridicată, de 10.000:1 şi o rezoluţie nativă HD de 720p, proiectorul BenQ W700 redă imagini de calitate, detalii fine şi culori reale. Proiectorul este echipat cu o tehnologie specială de răcire care previne supraîncălzirea lămpii, astfel că durata de viaţă a acesteia este prelungită la aproximativ 6.000 de ore, în modul de utilizare Eco, adică aproximativ 5,8 ani de folosinţă (4 ore/zi, 5 zile/săptămână, 52 săptămâni/an). Proiectorul nu necesită filtre speciale de protecţie, neimplicând astfel costuri suplimentare de întreţinere a echipamentului, dar eliminând în acelaşi timp probabilitatea păstrării în filtre a bacteriilor sau a prafului.



 Posibilitatea de a oferi proiecţii HD, boxele audio încorporate de 10W şi dubla interfaţă HDMI fac din noul W700 un centru multimedia pentru distracţia de acasă. Proiectorul dispune de o conectică generoasă, astfel că pe lângă două porturi HDMI, W700 vine echipat şi cu porturi USB, Mini Jack, RCA, Video composite, S-Video, D-Sub, mufă VGA.

Uşurinţa în utilizare este asigurată de meniul în limba română, dar şi de funcţiile avansate instalate pe W700. Funcţia Intelligent Auto Adjustment reglează automat imaginea proiectată printr-o singură apăsare de buton, ajustările fine ale dimensiunii şi clarităţii imaginilor fiind realizate cu ajutorul inelului de panoramare şi a celui de focalizare.



Noul proiector BenQ W700 este dinsponibil începând cu luna aceasta prin partenerii BenQ din România: Darer, IT Direct, RHS şi Scop la un preţ de aproximativ 2.950 lei.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close