Antena 3 CNN High Tech Bing, motorul de căutare de la Microsoft, nu a putut fi accesat timp de 30 de minute joi dimineaţă

Bing, motorul de căutare de la Microsoft, nu a putut fi accesat timp de 30 de minute joi dimineaţă

Bing, motorul de căutare de la Microsoft, nu a putut fi accesat timp de 30 de minute joi dimineaţă
Sursa foto: Bing
04 Dec 2009   •   17:30

Motorul de căutare lansat de Microsoft s-a confruntat cu probleme tehnice joi dimineaţă, când utilizatorii nu l-au putut acceasa timp de aproximativ 30 de minute. Oficialii companiei şi-au prezentat scuzele pentru incident şi au declarat că vor face tot posibilul ca problemele să nu repete, informează BBC.
Potrivit reprezentanţilor Microsoft, problemele au fost provocate de ?o schimbare a configuraţiei?. Aceştia au recunoscut că modificarile au avut "consecinte neaşteptate", care au fost rezolvate în mai puţin de 30 de minute de la detectarea erorii.
?Problema a fost rezolvată la puţin timp după ce am detectat-o? a declarat Satya Nadella, reprezentant al companiei Microsoft. Compania va încerca să împiedice ca astfel de incidente neplăcute să se repete, a mai spus oficialul.

În luna mai, pricipalul concurent al Bing, Google, s-a confruntat cu probleme similare. Serviciile companiei, printre care motorul de căutare, Google News şi Gmail, nu au putut fi accesate timp de o oră. Reprezentanţii companiei şi-au cerut scuze pentru această situaţie şi au declarat că problema a fost provocată de o eroare din sistemele sale.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: motor de cautare Google
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close