Antena 3 CNN High Tech BitDefender. Antivirus pentru telefoanele mobile

BitDefender. Antivirus pentru telefoanele mobile

BitDefender. Antivirus pentru telefoanele mobile
21 Feb 2007   •   23:00

BitDefender, divizia de securitate informatică a grupului Softwin, şi-a extins portofoliul de produse prin lansarea versiunii comerciale a aplicaţiei BitDefender Mobile Security, o soluţie antivirus completă, dedicată telefoanelor mobile şi dispozitivelor portabile digitale, care rulează atât pe sistemele de operare Symbian, cât şi Windows Mobile. Lansarea produsului dedicat dispozitivelor mobile reprezintă a 20-a soluţie BitDefender lansată în ultimele 12 luni. BitDefender este singura tehnologie din regiune care a intrat anul trecut în clasamentul celor mai bune 100 produse high-tech din lume, alături de Google, Apple, AMD, Canon, Toshiba sau Sony.

BitDefender Mobile Security oferă utilizatorilor o protecţie completă, permanentă, pentru echipamentele mobile care rulează atât pe sistemele de operare Symbian 60 şi Symbian 80, cât şi Windows Mobile Pocket PC şi Windows Mobile Smartphone. Această protecţie este posibilă prin includerea unui scut antivirus, care o dată instalat pe echipament, asigură scanarea în timp real a tuturor fişierelor, înainte de executarea lor.

Se oferă, de asemenea, posibilitatea de scanare a fişierelor care sunt suspecte, prin selectarea lor. Poate fi verificată memoria, cardul de memorie introdus sau se pot realiza scanări complete ale echipamentului, pentru a elimina prezenţa oricărei ameninţări.

Rompres

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close