Antena 3 CNN High Tech BlackBerry Torch 9800 disponibil şi în România prin Vodafone

BlackBerry Torch 9800 disponibil şi în România prin Vodafone

BlackBerry Torch 9800 disponibil şi în România prin Vodafone
25 Noi 2010   •   12:39

BlackBerry Torch 9800 este disponibil de joi şi în România prin Vodafone, anunţă operatorul de telefonie. BlackBerry Torch va fi disponibil începând din 29 noiembrie la preţuri care pornesc de la 299 Euro (TVA inclus).

Torch este primul model care încorporează noul sistem de operare BlackBerry 6.0. Telefonul îmbină funcţiile de business cu performanţe multimedia, acces la Internet şi la reţele sociale, are un ecran capacitiv, multitouch de 3,2” şi tastatură QWERTY glisantă.

BlackBerry Torch este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, încorporează ultima generaţie de Wi-Fi, dispune de modul GPS, cameră foto cu senzor de 5 MP şi autofocus plus funcţie de stabilizare a imaginii.



Telefonul inregistrează video şi redă formate precum mpeg4, H.263, H.264, wmv3, mp3, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, wma, wmvV, Flac, Ogg Vorbis. BlackBerry are o memorie internă de 4 GB şi card de memorie microSD inclus, de 4 GB.

Interfaţa pentru navigarea pe internet a fost îmbunătăţită fiind oferit un nou browser capabil sa redea pagini HTML şi care permite accesarea simultană a mai multor pagini web.

BlackBerry Torch oferă acces integrat la platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace şi diverse aplicaţii de mesagerie instant.

×
Subiecte în articol: Blackberry smartphone telefon inteligent
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close