Antena 3 CNN High Tech BlackPad, tableta BlackBerry care va concura cu iPad, ar putea fi lansată în noiembrie

BlackPad, tableta BlackBerry care va concura cu iPad, ar putea fi lansată în noiembrie

BlackPad, tableta BlackBerry care va concura cu iPad, ar putea fi lansată în noiembrie
Sursa foto: Foto: www.pocket-lint.com
31 Iul 2010   •   17:35

Mai întâi, compania Research In Motion, cea care produce telefoanele BlackBerry, a cumpărat domeniul Blackpad.com, şi iată că sâmbătă au apărut zvonuri conform cărora, RIM intenţionează să lanseze o tabletă în noiembrie, sub aceeaşi titulatură, relatează www.pocket-lint.com, care citează un articol publicat în Bloomberg.com. Potrivit surselor, două persoane care cunosc planurile companiei susţin că BlackBerry va lansa BlackPad anul acesta pentru a concura cu iPad.

Deşi nu se ştiu foarte multe detalii, şi nu există o confirmare oficială a RIM, sursele indică faptul că gadgetul va dispune de un ecran tactil de 9,7 inch (ca şi iPad), şi va include WiFi şi Bluetooth ?care va permite oamenilor să se conecteze la internet prin intermediul telefoanelor BlackBerry?.

Totuşi, Bloomberg relatează că ?device-ul nu se va putea conecta direct la reţeaua celularelor, aşa cum o pot face unele iPad-uri?.

Nu se ştie dacă noul dispozitiv va rula noul sistem de operare al companiei, sau detalii despre eventuale camere video pentru conferinţe sau capacitatea de stocare însă există informaţii despre preţul device-ului.

?Preţul se va situa în jurul valorii percepute pentru iPad, care porneşte de la 500 de dolari. RIM încearcă doar să obţină profit de pe urma efortului de a construi tableta, şi nu să vândă un număr mare de dispozitive?, susţin sursele Bloomberg.

Zvonurile vin pe fondul unui eveniment iminent - RIM intenţionează să lanseze, în Statele Unite şi Marea Britanie, un nou handset pe 3 august.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Blackberry
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close