Antena 3 CNN High Tech Bucătăria, cel mai periculos loc din casă pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucătăria, cel mai periculos loc din casă pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucătăria, cel mai periculos loc din casă pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple
de N.B.    |    17 Oct 2012   •   11:44

Bucătăria este cel mai periculos loc din casă pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reușit să își distrugă mobilul în bucătărie, relatează CNet.

După bucătărie, cel mai periculos loc din casă este camera de zi, unde s-au produs 18% dintre accidentele raportate, urmată de baie, locul repsonsabil pentru 16% dintre distrugerile de iPhone. 51% dintre incidente se petrec în casă, fiind mai puține iPhone-uri distruse pe stradă sau în afara clădirilor.

Una dintre cele mai întâlnite cauze de stricăciuni pentru iPhone este vărsarea lichidului pe telefon. Apa este cea mai întâlnită, fiind cauza stricăciunilor în 46% din cazuri, urmată de suc 19%, bere și cafea/ceai, ambele variante cu 12%.

Conform studiului, în 69% dintre cazurile distrugerii unui iPhone, proprietarul este de vină. 5% și-au uitat telefonul într-o haină pe care au băgat-o în mașina de spălat, 9% l-au scăpat în toaletă, iar 6% și-au uitat telefonul pe capota mașinii și au plecat la drum.

Din 2007, de la lansarea iPhone pe piaţă, utilizatorii smartphone-ului de la Apple din Statele Unite au plătit aproape şase miliarde de dolari pentru repararea dispozitivelor.

×
Subiecte în articol: iphone studiu daune
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close