Antena 3 CNN High Tech Călătorești în străinătate? Invenția a doi români îți va schimba viața!

Călătorești în străinătate? Invenția a doi români îți va schimba viața!

Călătorești în străinătate? Invenția a doi români îți va schimba viața!
22 Iun 2017   •   16:07

Monica și Daniel Lazăr, doi frați din București, sunt motivul pentru care experiențele tuturor călătorilor internaționali vor fi mult mai bune. Împreună au inventat MICRO, cel mai mic adaptor universal din lume, compatibil în peste 150 de țări!

MICRO e soluția pe care Monica și-a dorit-o încă de acum 10 ani, când și-a început aventura prin lume. Pasionată de călătorii, a vizitat peste 70 țări, timp în care o nemulțumire a fost constantă: adaptoarele erau mereu o sursă de probleme! Cele universale sunt voluminoase și complicate, iar cele mai mici funcționează doar într-un singur tip de priza.

Daniel e fascinat de produse de calitate, care arată bine și care aduc valoare în viețile oamenilor. Împreună cu partenerul lor de afaceri, Sam Olawale, au creat MICRO după aceleași repere.

Ideea și echipa din spatele MICRO sunt în mod cert valoroase. Peste 8.500 de oameni din toate colțurile lumii cred atât de mult în acest proiect, încât vânzările pe platforma Kickstarter se apropie de 500.000 de dolari. Mai sunt doar 6 zile în care produsul poate fi cumpărat!

Cum funcționează platforma Kickstarter

Platforma Kickstarter se bazează pe “crowdfunding”, adică multifinanțare. Creatorii de produse apelează la o comunitate internațională care finanțează producerea in masă a proiectului respectiv, în schimbul unor recompense.

Susținătorii cumpără produsul în avans la un preț mult mai mic și devin primii oameni din lume care vor deține adaptorul MICRO. Acesta va fi livrat cel târziu în decembrie 2017, după etapa de producere.

MICRO și-a atins scopul de finanțare în puțin peste 3 ore de la lansare, un rezultat impresionant care adaugă la credibilitatea campaniei.

Campania mai e deschisă aproximativ 6 zile, timp în care oricine poate cumpăra în avans MICRO. După aceasta perioadă, vânzările se închid pe termen nelimitat, până când comenzile deja făcute vor fi livrate.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close