Antena 3 CNN High Tech Călătorii vor putea plăti direct cu cardul în toate mijloacele de transport în comun din București

Călătorii vor putea plăti direct cu cardul în toate mijloacele de transport în comun din București

Validatoarele inteligente vor fi disponibile în toate mijloacele de transport în comun în maximum o lună şi, astfel, vom putea valida direct cu cardul bancar titlurile de călătorie, a declarat, marţi, în cadrul evenimentului Caravana Smart City, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Adrian Criţ.

Călătorii vor putea plăti direct cu cardul în toate mijloacele de transport în comun din București
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Silvia Preda    |    24 Mai 2022   •   23:45

"Pe partea de digitalizare s-au luat nişte măsuri. Începând de anul trecut s-a implementat şi în Bucureşti aplicaţia 24play pentru plata titlurilor de călătorie şi a abonamentelor. De luna trecută abonamentele pentru elevi şi studenţi pot fi eliberate şi pentru o perioadă mai mare de o lună, astfel încât aducem beneficii majore acestei categorii. Ne dorim ca pe viitor să avem o aplicaţie online printr-o legătură cu Ministerul Educaţiei, în aşa fel încât tineretul să fie primul beneficiar al achiziţiei online de abonamente.

Validatoare inteligente vor fi disponibile în toate mijloacele de transport în comun

Anul trecut am declanşat procedura de achiziţie pentru validatoare inteligente, iar începând de săptămâna trecută s-a început montajul şi în maxim o lună vom putea valida direct cu cardul bancar în toate mijloacele de transport în comun. Am digitalizat în totalitate centrele de vânzare şi peste tot se plăteşte cu POS.

Ne implicăm în continuare pentru integrarea acelor vending machine care există în centrele comerciale. Vor exista 2.000 de puncte de vânzare de acest fel cu beneficii imense", a menţionat Adrian Criţ, potrivit Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cod portocaliu de vreme severă în 16 judeţe
x close