Antena 3 CNN High Tech Cameleon, Eco, Make-Up şi Fitness - patru laptop-uri HP mai neobişnuite (FOTO)

Cameleon, Eco, Make-Up şi Fitness - patru laptop-uri HP mai neobişnuite (FOTO)

Cameleon, Eco, Make-Up şi Fitness - patru laptop-uri HP mai neobişnuite (FOTO)
Sursa foto: HP Cameleon,Eco,Make-Up,Fitness
02 Apr 2009   •   19:26

Clasicele laptop-uri gri, negre sau albe au devenit cam plictisitoare. Cu toate că unele companii au început să scoată pe piaţă unele laptop-uri mai viu colorate, tendinţa e tot una anostă. Poate de aceea designerul Nikita Buyanov a decis să înveselească aceste computere şi a conceput o serie de laptop-uri ceva mai inedite din punctul de vedere al designului dar şi al culorilor alese.

HP-ul Cameleon, care îşi schimbă culoarea, este cu siguranţă o gură de aer proaspăt în peisajul anost al acestor gadgeturi.



Printre celelate concepte ale Nikitei Buyanov se numără un laptop prietenos cu mediul înconjurător, care este, bineînţeles, verde, şi a fost denumit HP Eco.



HP Make-Up şi HP Fitness sunt alte două laptop-uri dezvoltate de Nikita Buyanov. Make-Up este roz, ecranul se poate transforma ântr-o oglindă iar unitatea optică a fost transformată într-o paletă cu farduri.



HP Fitness, după cum sugerează şi numele său, este destinat celor cărora le place să fie în formă. Carcasa sa poate fi folosită pe post de cântar, în cazul în care doriţi să vă aflaţi greutatea oriunde v-aţi afla.



Singura problemă este că aceste laptop-uri sunt un concept şi aşa vor rămâne, pentru moment.

Antena3.ro

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close