Antena 3 CNN High Tech Cartelele telefonice românești, asul din mâneca teroriștilor!

Cartelele telefonice românești, asul din mâneca teroriștilor!

Cartelele telefonice românești, asul din mâneca teroriștilor!
27 Mar 2016   •   12:46
Premierul Dacian Cioloş a făcut o declaraţie surprinzătoare în cadrul unei emisiuni. Şeful Guvernului spune că deţine informaţii conform cărora cartelele prepay cumpărate în România ar fi fost folosite în pregătirea unor atacuri teroriste, scrie Playtech

Întrebat dacă are semnale că instrumentele le folosesc serviciile secrete pentru a combate terorismul sunt insuficiente, Dacian Cioloș a răspuns: „Apropo de cartelele prepaid, de exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care, încă, vinde cartele fără un control de identitate. Înțeleg că au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele sim prepay din România, în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există flexibilitate în România”.

Directorul Serviciului Român de Informaţii avertiza, la sfârșitul anului trecut, că teroriștii din gruparea Statul Islamic nu atacă doar instituţii, iau la ţintă şi oamenii de rând. 246 de persoane bănuite că aveau legături cu teroriştii au fost oprite anul acesta să intre în România.

Vezi ce măsuri vor să ia Dacian Cioloș și reprezentanții SRI și cum ne va afecta la cumpărarea cartelelor prepay

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close