Antena 3 CNN High Tech Câştigătorii Premiilor YouTube 2006

Câştigătorii Premiilor YouTube 2006

Câştigătorii Premiilor YouTube 2006
28 Mar 2007   •   23:35

YouTube, cel mai mare site de video-sharing din lume, şi-a decernat Oscarurile! Premiile au fost împărţite utilizatorilor care au postat cele mai bune videoclipuri. YouTube a acordat şapte Oscaruri, pentru şapte categorii. La categoria ?Cea mai creativă secvenţă video? a câştigat OK Go. Mai precis, o trupă de patru tineri din Chicago care dansează pe opt aparate de gimnastică. La categoria ?Cel mai inspirat clip? a câştigat Juan Mann. În clip, Mann îmbrăţişează gratuit trecătorii din jur. ?Cel mai bun serial? a fost desemnat ?Ask a Ninja?. De asemenea, ?Smosh? a câştigat titlul de ?Cea mai inspirată comedie?.

?Cea mai bună creaţie muzicală? i-a adus un premiu lui Terra Naomi. ?Cel mai adorabil videoclip? a fost scurtmetrajul ?Kiwi?. Clipul prezintă visul unei păsări kiwi. Iar cel de-al şaptelea câştigător este ?The Wine Kone?, la categoria ?Cel mai bun videoclip-comentariu?.

Premiile YouTube 2006 sunt o realizare! "Dacă te gândeşti la anul 2006, acesta a fost unul de pionierat, atât pentru videoclipurile online, cât şi pentru conţinutul generat de utilizatori", a declarat Jamie Byrne, directorul de marketing de produs al YouTube.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close