x close

Ce planuri are Google pentru utilizatorii deranjați de reclamele din browser-ul Chrome

20 Apr 2017   •   11:05
Ce planuri are Google pentru utilizatorii deranjați de reclamele din browser-ul Chrome Foto: pixabay.com

Chrome ar putea lansa o versiune care va oferi utilizatorului posibilitatea blocării reclamelor din paginile web, potrivit profit.ro.

Deși companie își bazează veniturile în mare măsură pe reclame, un adblock propriu ar putea fi tocmai soluția care să-i garanteze lui Google că reclamele proprii ajung la utilizatori.

Însă opțiunea nu va bloca toate reclamele, fără discriminare, ci doar pe cele “inacceptabile”, conform organizației “Coalition for Better Ads”. Astfel, ar urma să fie blocate pop-up-urile, clipurile video care pornesc automat, reclamele care acoperă mare parte din ecran precum și cele care sunt afișate chiar înainte de a intra pe un site.
Opțiunea adblock din Chrome aer putea funcționa prin blocarea simplă a reclamelor neconforme, cum fac și aplicațiile actuale de tip adblock.

Mai mult, compania ia în considerare  și o variantă mai drastică, care presupune blocarea tuturor reclamelor de pe un site care abuzează de reclame neconforme cu standardele stabilite de “Coalition for Better Ads”.

 

Citeşte mai multe despre:

google reclame
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati