Antena 3 CNN High Tech Ce trebuie să știi despre noul iPhone de 4 inci lansat de Apple

Ce trebuie să știi despre noul iPhone de 4 inci lansat de Apple

Ce trebuie să știi despre noul iPhone de 4 inci lansat de Apple
20 Mar 2016   •   17:17
Lansarea Apple va avea loc peste câteva ore. Înainte de aceasta, să menționăm încă o dată toate informațiile pe care le avem în legătură cu iPhone de 4 inci, scrie playtech.ro.

iPhone 6 și 6s  au reprezentat un pas uriaș înainte pentru cei de la Apple, aceste două telefoane generând vânzări de miliarde de dolari pentru compania din Cupertino. Însă, au existat foarte mulți clienți care au refuzat să facă pasul către ecranul de 4,7 inci, considerând că unul de 4 inci este suficient de mare pentru un telefon mobil.

Aceștia sunt, probabil, oamenii cei mai entuziasmați în legătură cu noul telefon produs de Apple. Denumit iPhone SE, acesta s-a aflat în centrul unui număr foarte mare de zvonuri în ultima perioadă.

iPhone SE va fi ”aproape identic” cu iPhone 5S

Mult timp, s-a crezut că vom avea de-a face cu o variantă accesibilă din punct de vedere financiar a modelului iPhone 6. Acum, însă, se pare că telefonul va respecta cu strictețe designul respectabilului iPhone 5S. Va avea aceleași forme ”colțuroase” și va arăta aproape la fel ca predecesorul lui iPhone 6.

Află aici toate informațiile în legătură cu iPhone SE 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close