Antena 3 CNN High Tech Cea mai aşteptată lansare a anului 2012 tocmai a fost anunţată. Surpriza la care nu se aşteptau fanii Apple

Cea mai aşteptată lansare a anului 2012 tocmai a fost anunţată. Surpriza la care nu se aşteptau fanii Apple

Cea mai aşteptată lansare a anului 2012 tocmai a fost anunţată. Surpriza la care nu se aşteptau fanii Apple
de O.P.    |    N.B.    |    05 Sep 2012   •   11:06

La numai o zi după ce americanii comemorează pierderile omeneşti de la sângerosul atac din 11 Septembrie, cei de la Apple s-au gândit să facă o lansare aşteptată de milioane de fani din întreaga lume.

Angajaţii Apple au început să trimită deja invitaţii pentru evenimentul care va avea loc miercurea viitoare. Pe aceste invitaţii - pe care mulţi le-au numit foarte creative - scrie doar „It's almost here” - E aproape aici - iar pe fundal se poate vedea umbra cifrei 5 şi sigla Apple.

Steve Jobs a făcut lansările produselor Apple să se numere printre cele mai aşteptate momente ale anului pentru industria tehnologiei, iar evenimentul de la care se aşteaptă noul iPhone nu face excepţie.

Speculaţiile cu privire la noutăţile pe care le-ar putea prezenta noul iPhone au mers de la integrarea unui chip pentru plata cu ajutorul telefonului la revoluţionarea tehnologiei touch screen.

Una dintre cele mai probabile modificări pe care iPhone 5 le va prezenta este considerat a fi ecranul, care ar putea ajunge la o diagonală de 4 inch, de la 3,5. Acesta este răspunsul Apple pentru produsele Samsung, care, datorită ecranului mult mai mare, au făcut din compania sud-coreeană cel mai mare producător de smartphone din lume.

Conform unor analişti, care susţin că lucrează cu informaţii din interior, Apple ar putea să dezvăluie detalii şi despre noul iPad Mini, versiunea mai mică a foarte popularului iPad.

Evenimentul va fi organizat la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, devenit deja o destinaţie tradiţională pentru lansările produselor Apple.
 

×
Subiecte în articol: iphone 5
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close