Antena 3 CNN High Tech Cea mai bătrână bloggeriţă din lume a murit la vârsta de 108 ani

Cea mai bătrână bloggeriţă din lume a murit la vârsta de 108 ani

Cea mai bătrână bloggeriţă din lume a murit la vârsta de 108 ani
14 Iul 2008   •   12:28

Cea mai în vârstă bloggeriţă din lume a murit în Australia, la vârsta de 108 ani, anunţă AFP. Ultima sa postare pe internet a fost făcută în urmă cu câteva zile, femeia reuşind să cânte şi să îşi păstreze buna dispoziţie în ciuda bolii de care suferea.

Din februarie 2007, Olive Reily a postat mai mult de 70 de articole pe blogul personal, împărtăşind cu întreaga lume virtuală experienţele sale, gândurile şi sentimentele unui om care a trăit pe parcursul întregului secol XX.

Născută în octombrie 1899, femeia a fost martora schimbărilor şi frământărilor unui secol, a văzut două războaie mondiale, şi-a întemeiat o familie şi a crescut trei copii.

Blogul său, www.allaboutolive.com.au creat cu ajutorul unui prieten, a fost accesat de milioane de oameni din întreaga lume. La aflarea veştii despre moartea femeii, blogul a fost efectiv blocat din cauza numărului mare de accesări, oamenii dorind să intre şi să lase un comentariu de adio.

După moartea lui Olive, prietenul ei a creat un nou blog http://worldsoldestblogger.blogspot.com, pentru a-i aduce acesteia un omagiu. Potrivit apropiaţilor, blogul lui Olive a fost o parte foarte importantă din viaţa femeii, pentru care posibilitatea de a comunica liber cu oameni necunoscuţi din toate colţurile lumii a însemnat o mare bucurie. ?S-a bucurat de notorietatea ei, îi ţinea spiritul treaz.? a declarat nepotul femeii.



Antena3.ro

×
Parteneri
Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024
x close