Antena 3 CNN High Tech Ceasul dinamită - trebuie dezamorsat în fiecare dimineaţă pentru a-i opri alarma

Ceasul dinamită - trebuie dezamorsat în fiecare dimineaţă pentru a-i opri alarma

Ceasul dinamită - trebuie dezamorsat în fiecare dimineaţă pentru a-i opri alarma
Sursa foto: Foto: Nootropicdesign.com
09 Sep 2011   •   08:13

Cu toții suntem deranjați dimineața de sunetul ceasului deșteptător, care se aude de mai multe ori până când catadicsim să-l oprim și apoi să ne dăm jos din pat. Dar cu ceasul deșteptător Defusable (dezamorsabil) diminețile vor fi pline de adrenalină – cu siguranță sunetul său nu va mai fi ignorat.

Și asta pentru că acest ceas legat de dinamită, (sau de C4), precum o bombă reală, trebuie dezamorsat în fiecare dimineață pentru a se opri. Este cea mai bună cale de a face un atac de cord de cum se crapă de ziuă, dacă nu ești obișnuit cu el și încă te mai crezi într-un vis. Este un proiect care va putea fi cumpărat în curând de cei cărora le plac aceste senzații tari, potrivit Nootropicdesign.com.



Pentru a fi dezamorsat, în fiecare dimineață trebui tăiat un fir, întocmai ca în cazul unei bombe reale. Și ca să fie și mai interesant, firul care oprește alarma nu este același în fiecare zi, ci este ales la întâmplare de mecanismul orologiului. Nu în ultimul rând, partenerul de viață ar trebui avertizat de achiziționarea ceasului buclucaș, ca să nu-l confunde cu o bombă reală.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close