Antena 3 CNN High Tech Cel mai puternic proiector Full HD ajunge în România. Află detalii despre SH960 Dual Lamp

Cel mai puternic proiector Full HD ajunge în România. Află detalii despre SH960 Dual Lamp

Cel mai puternic proiector Full HD ajunge în România. Află detalii despre SH960 Dual Lamp
30 Aug 2011   •   11:57

BenQ lansează pe piaţa din România proiectorul SH960, echipat cu două lămpi, rezoluţie full HD şi funcţia Hollywood Quality Video (HQV) pentru proiectarea tuturor imaginilor la înaltă rezoluţie, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro. Noul video-proiector BenQ SH960 oferă posibilitatea realizării unor prezentări excelente chiar şi în momente dificile, datorită celor două lămpi ce livrează imagini clare în format Full-HD, la o luminozitate înaltă de 5500 lumeni şi contrast 3000:1.

Proiectorul se adresează utilizatorilor care au nevoie de un produs adaptat amfiteatrelor sau sălilor de mari dimensiuni. Are zoom optic 1,5x care permite montarea proiectorului SH960 la o varietate de distanţe de proiecţie, fără ca imaginea redată să aibă de suferit. „Noul proiector BenQ SH960 este dedicat proiecţiei imaginilor full HD în săli mari şi amfiteatre. Proiectorul poate converti, cu o rată de acurateţe mai mare de 80%, imaginile standard şi HD Ready în imagini full HD fiind un proiector extrem de fiabil dar şi uşor de întrebuinţat”, a precizat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ România.

Cu ajutorul funcţiei Hollywood Quality Video (HQV), proiectorul converteşte imaginile standard şi HD Ready în proiecţii Full HD (1920 x 1080 p) cu o precizie a scalării imaginii de peste 80%. Noul BenQ SH960 este compatibil cu multiple formate video, inclusiv cu cele la rezoluţie 480p, 576p, 720p, 1080i şi 1080 p.

Încă o caracteristică extrem de importantă este posibilitatea de a orienta lentilele pe două direcţii, funcţia Horizontal & Vertical Lens Shift permiţând plasarea proiectorului într-o laterală a imaginii fără ca forma perfect dreptunghiulară a proiecţiei să fie deformată.

BenQ SH960 dispune de intrări D-sub, HDMI V1.3, Composite Video, S-Video, Component Video, Audio in (Mini Jack), LAN (RJ45), mini USB.

Noul proiector BenQ SP960 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna septembrie.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close