Antena 3 CNN High Tech Cele mai bune proiecte online din România au fost premiate aseară, în cadrul Galei Internetics 2011

Cele mai bune proiecte online din România au fost premiate aseară, în cadrul Galei Internetics 2011

Cele mai bune proiecte online din România au fost premiate aseară, în cadrul Galei Internetics 2011
30 Noi 2011   •   11:22

In cadrul Galei Internetics 2011, care a avut loc aseara, la Opera Nationala Bucuresti, au fost aplaudate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc.

Agentiile care au urcat pe scena sunt: Create Direct, Discovery Romania, GreenPixel, H Media, Headvertising, Hyperactive, iLeo, Kaleidoscope, Kinecto, McCann Erickson, MRM Worldwide, Odyssey Communication, Senior Interactive, Smile Media, The Geeks si Universal McCann Romania.

Juriul a acordat, in total, 29 de trofee unor campanii online realizate pentru branduri precum: Always, British American Tobacco, Create Direct (auto-promovare), Discovery Channel, Efix, Groupama, Kinder Surprise, Medlife, Orange, Petrom, Pilot Frixion, ROM Autentic, Savana, Tuborg.

Cele mai multe premii au fost obtinute de iLeo, care a castigat 6 trofee, obtinand astfel cele mai multe puncte din competitie si distinctia “Agentia Anului 2011”. Tot ei au castigat si Aur la Categoria Siteuri, Micrositeuri si bloguri de promovare si Argint la Campanii Interactive.
Cele mai premiate proiecte din competitie au fost “Redescopera Romania”, dezvoltata de iLeo pentru Petrom, cu sase premii, “American ROM”, semnata de MRM Worldwide, McCann Erickson & Universal McCann Romania, cu trei premii, dintre care Aurul la categoria Campanii Interactive  si  “Povestea Kinder Surprise”, realizata de Hyperactive, cu trei premii, dintre care un Bronz la categoria Site-uri, Microsite-uri si bloguri de promovare si premiul special pentru Webdesign.

La nou-intodusa sectiune Best Use of Mobile, premiul a fost revendicat de iLeo, cu aplicatia mobila dezvoltata pentru campania Redescopera Romania pentru Petrom.
In cadrul Galei, Petrom a obtinut si trofeul Webvertiserul Anului – desemnat prin vot secret de catre membrii Asociatiei IAB Romania.

Lista completa a castigatorilor dar si toate lucrarile inscrise in competite pot fi gasite pe siteul oficial al competitiei, www.internetics.ro.

Competitia Internetics de anul acesta a reunit 232 de lucrari si 47 de agentii participante in cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare, Best Use Of si Campanii Interactive.

Fondat si organizat de catre The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing si advertising online. Internetics a aparut in 2001, inca de la inceputul conturarii industriei de online, contribuind pe parcursul ultimillor zece ani la cresterea si dezvoltarea acesteia.
The Institute este o entitate de business a Millenium People, fondator al AdPrint, Internetics si Institute, THE magazine, organizator al Effie Awards, Scoala ADC si 10 ani de creativitate romaneasca.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close