Antena 3 CNN High Tech Cele mai tari bloguri pot deveni piese de teatru

Cele mai tari bloguri pot deveni piese de teatru

Cele mai tari bloguri pot deveni piese de teatru
22 Noi 2007   •   13:54

Bloggerii români pot participa la un concurs inedit, în urma căruia paginile lor de internet pot fi transformate în piese de teatru, premiate şi promovate publicului larg. ?Blog the theatre?, concept iniţiat de un grup de austrieci din Graz, presupune crearea unor texte de teatru, obţinute din material autentic de jurnale de pe internet. Bloggeri din România, Austria, Ungaria, Polonia şi Italia, sunt invitaţi să-şi arate potenţialul artistic. În fiecare dintre aceste 5 ţări, va exista o echipă formată din 3 blogscouts care vor selecta, într-un interval de 3 luni, cele mai ofertante trei bloguri. Din partea României, au fost numiţi Daniel Popa, Anda Săndoiu şi Laurenţiu Bănescu pentru a analiza blogosfera.

Acestea vor fi prezentate publicului, iar apoi dramaturgi din fiecare ţară le vor transforma în piese de teatru de maxim treizeci de minute.

În România, piesele vor fi puse în scenă de către Teatrul Bulandra, iar în final, vor lua parte la festivalul BlogTheTheatre din Graz, alături de toate celelalte texte căştigătoare.

Festivalul va premia cele mai bune trei piese din toate ţările participante, iar blogger-ii, dramaturgii şi regizorii vor primi premii în bani.

Detalii despre concursul BLOG TXT

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close