Antena 3 CNN High Tech CERF 2008: Femei frumoase, alături de cele mai noi tehnologii IT&C (FOTO)

CERF 2008: Femei frumoase, alături de cele mai noi tehnologii IT&C (FOTO)

CERF 2008: Femei frumoase, alături de cele mai noi tehnologii IT&C <font color=red>(FOTO)</font>
07 Mai 2008   •   17:56

Agitaţie mare la Romexpo, unde, miercuri, s-a deschis A XVII-a ediţie anuală a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale de Tehnologia Informaţiei şi Comunicatii, sau, pe scurt, CERF. Între 7 şi 11 mai, pe perioada de desfăşurare a conferinţei, pasionaţii de hardware, software dar şi de tot ceea ce înseamnă tehnnologie a informaţiei, au ce vedea în cele 5 pavilioane (13, 14, 15, 16, 17) în care se desfăşoară ediţia 2008 a CERF.

GALERIE FOTO CERF 2008

Producătorii şi distribuitorii de soluţii în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor se întrec în a-şi prezenta produsele, într-o formă cât mai inedită.

GALERIE FOTO - HOSTESELE DE LA CERF 2008

Astfel, au fost folosite, în afara unităţilor frumos colorate, şi hostesele, un excelent element de marketing, în zilele noastre. Dovadă stau vizitatorii care se strâng în număr mai mare în jurul standurilor care au şi fete frumoase.



Agitaţia la expoziţie este mare, dar nu toţi cei prezenţi au reuşit să-şi termine standurile în timp util pentru deschidere. Vizitatorii nu sunt chiar atât de mulţi, însă, cei prezenţi la CERF nu au putut trece cu vederea două dintre standuri, cel al operatorului de telefonie mobilă Cosmote dar şi cel al Romtelecom.



Cele două îmbină trecutul cu viitorul, primul dintre ele având un design futuristic, în timp ce cel de-al doilea, seamănă cu centrul vechi al Capitalei.



La CERF pot fi admirate aproape toate gadget-urile ?cool? ale momentului, de la cunoscutul MacBook Air şi până la noul Canon EOS 450D.

De asemenea, foarte bine reprezentate sunt şi componentele pentru calculatoare, de la plăci de bază, microprocesoare, coolere, plăci video şi până la monitoare sau chiar carcase (tower) pentru adăpostirea tuturor celor enumerate.



În afara componentelor IT&C, la CERF 2008 sunt de asemenea prezenţi întreprinzători, manageri şi specialişti din toate domeniile economice, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ şi cercetare, ai centrelor culturale.

Preţul unui bilet de intrare la CERF este de 10 lei noi, iar orele de vizitare sunt, în zilele 7, 8, 9, 10 mai, între 10:00 şi 18:00, iar în data de 11 mai, 10:00 şi 16:00.

Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close