Antena 3 CNN High Tech CES 2010: Kodak prezintă două camere simpatice, iar Lenovo aduce un hibrid între un smartphone şi un netbook

CES 2010: Kodak prezintă două camere simpatice, iar Lenovo aduce un hibrid între un smartphone şi un netbook

CES 2010: Kodak prezintă două camere simpatice, iar Lenovo aduce un hibrid între un smartphone şi un netbook
Sursa foto: smartbook
06 Ian 2010   •   18:19

Toate marile nume în domeniul IT şi al electronicelor sunt prezente în aceste zile în Las Vegas unde are loc expoziţia anuală CES 2010 (Consumer Electronics Show).
Kodak şi Lenovo au anunţat deja câteva noi produse ? camere foto în cazul primei mărci şi un smartbook simpatic, pentru cea de-a doua.


Kodak Playsport Video Camera este un aparat video HD cu apetit pentru aventură, relatează i4u.com. Este concepută special pentru consumatorii cu o viaţă activă şi poate efectua capturi video HD la 1080p, chiar şi sub apă, prin atingerea unui buton.



Kodak Playsport Video Camera este rezistentă la apă până la adâncimea de 3 metri şi dispune de cablu USB încorporat, stabilizator electronic de imagine şi tehnologie Kodak Imaging Science pentru videoclipuri clare, culori ?vibrante? şi mai puţin efect de blur. Kodak Playsport Video Camera costă 149.95 şi poate fi comandată deja de pe site-ul Amazon sau Kodak.com.




Kodak Slice Touchscreen Camera este un aparat foto digital cu display cu tactil de 3,5 inch. Camera are o funcţie interesantă, Kodak Slice Search, prin care utilizatorii pot stoca până la 5.000 de foitografii în memoria internă a aparatului.



Touchscreen-ul şi tasta de Share le permite celor care folosesc aparatul să ataşeze tag-uri fotografiilor direct prin intermediul camerei, imaginile putând fi încărcate apoi pe site-urile de socializare gen Facebook, Flickr sau cel de video sharing, YouTube. Cool, nu? Preţul anunţat pentru Kodak Slice Touchscreen Camera este de 349 dolari. Deocamdată va fi disponibilă în Statele Unite, dar urmează să apară şi în Europa. Poate fi comandată de pe site-ul Amazon sau Kodak.com.




Lenovo a venit la CES 2010 cu un smartbook, care se vrea un rival al Tablet-ului celor de la Apple, ce urmează a fi lansat în curând.

Lenovo Skylight este un hibrid simpatic între un smartphone şi şi un netbook. ?Skylight aduce laolaltă tot ce e mai bun la un smartphone şi un netbook pentru a crea un nou device mobil?, spune Lenovo într-un comunicat citat de www.shinyshiny.tv.



Smartbook-ul are un chipset Snapdragon, utilizat la smartphone-uri precum Toshiba TG01 şi la Nexus One al Google, fiind conceput pentru a susţine o mulţime de operaţii cu un consum redus de energie. Skylight are o autonomie impresionantă, de 10 ore, este micuţ, colorat şi dispune de conectivitate wireless şi o interfaţă ce poate fi personalizată. Este mai subţire decât multe telefoane inteligente şi are un display high-definition de 10 inch.



Smartbook-ul Lenovo Skylight va fi disponibil din aprilie în Statele Unite, iar în Europa şi China un pic mai târziu, tot anul acesta. Preţul porneşte de la 499 dolari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camera foto camera video netbook smartphone
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close