Antena 3 High Tech CES 2013: Sony a dezvăluit primul televizor 4K (Ultra HD) OLED

CES 2013: Sony a dezvăluit primul televizor 4K (Ultra HD) OLED

de N.B.    |    08 Ian 2013   •   13:19
CES 2013: Sony a dezvăluit primul televizor 4K (Ultra HD) OLED

Sony a dezvăluit la Consumer Electronics Show 2013 (CES), la Las vegas, cea mai nouă gamă de televizoare 4K (cunoscute şi sub denumirea de Ultra HD) OLED unul dintre cele mai aşteptate evenimente de la CES, relatează Mashable.

Fiind o expoziţie de electronice, Sony nu este singura companie care a venit cu televizoare Ultra HD, iar cele care s-au concentrat pe asta au venit cu ecrane mai mari. Nici televizoarele OLED nu au lipsit de la CES, însă Sony a fost singura companie care a venit cu un prototip de 4K OLED.

Cu un ecran de 56 de inchi, prototipul Sony este mai mic decât majoritatea televizoarelor prezentate. Pentru a împacheta numărul enorm de pixeli necesari petnru 4K într-o suprafaţă relativ mică, Sony a colaborat cu AU Optronics pentru a reuşi să reducă dimensiunile pixelilor.

Având deja la dispoziţie două modele funcţionale, Sony a arătat că televizoarele au depăşit faza de simplu concept, însă nu au anunţat o dată de lansare sau un preţ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close