Antena 3 CNN High Tech Chinezii scot primul telefon cu carcasă din metal lichid

Chinezii scot primul telefon cu carcasă din metal lichid

Chinezii scot primul telefon cu carcasă din metal lichid
08 Iul 2015   •   11:38

Cu un pic de noroc, Doogee F2015 ar putea fi primul telefon cu carcasă din metal lichid, acelaşi material folosit la pinul pentru scoaterea cartelelor la iPhone, scrie playtech.ro.

Liquid metal sau metal lichid este un material foarte andurant pe termen lung cu un grad ridicat de flexibilitate, aproape imun la zgârieturi. Din păcate nu este foarte ieftin şi, până de curând, nu se putea produce în cantităţi industriale. Un producător Chinez de gadgeturi s-ar putea însă să fi găsit reţeta perfectă pentru a-l folosi la realizarea unui nou smartphone.

După ce ne-a impresionat cu Doogee S6000, dotat cu o baterie de 6000 mAh şi Doogee DG700 Pro, format din două display-uri Full HD de 5 inci, acelaşi producător vrea să ne atragă atenţia cu un alt dispozitiv de invidiat. Intitulat Doogee F2015, gadgetul ilustrat în imaginile alăturate se mândreşte cu carcasa din metal lichid. Această particularitatea ar trebui să-l fac mai rezistent la trânte, cât şi la zgârieturi sau ciobiri. În teorie, respectivul material special ar avea şi o abilitate deosebită de a absorbi vibraţiile în cazul unui contact cu suprafeţe tari.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close