Antena 3 CNN High Tech Cinci gadget-uri pe care nu trebuie să le uitaţi când plecaţi în concediu

Cinci gadget-uri pe care nu trebuie să le uitaţi când plecaţi în concediu

Cinci gadget-uri pe care nu trebuie să le uitaţi când plecaţi în concediu
11 Aug 2008   •   18:45

Când plecaţi în concediu, nu uitaţi să băgaţi în geantă gadget-urile care v-ar putea face sejurul mai placut si amintirile mai colorate. Iată cinci dintre ele care nu ar trebui să lipsească niciodată din "echipamentul de vacanţă":

Camera video Panasonic SDR-SW20 este perfectă pentru concediile petrecute la mare. Combinând un design compact cu rezistenţa la apă, această cameră mică este ideală pentru a filma bălăceala copiilor sau pentru snorkelling. Este proiectată să poată filma la o adâncime de până la 1,5 metri. Poate fi utilizată şi de copii, fără a risca prea multe, datorită rezistenţei la şocuri.



Chiar dacă vă aflaţi liniştiţi pe malul mării, înconjurat de valuri şi de linişte, probabil veţi simţi la un moment dat nevoia să luaţi legătura cu prietenii de acasă care nu au fost la fel de norocoşi. Pentru asta, adăugaţi în bagaj un netbook Asus Eee PC 900, care cântăreşte mai puţin de un kilogram. Veţi putea astfel să fiţi la curent cu evenimentele recente, să verificaţi adresa de mail, sau să trimiteţi colegilor de birou fotografii care ar putea să îi facă invidioşi.



Pentru că a venit vorba de fotografii, expertul în acest domeniu este Nikon Coolpix P6000, nu doar datorită celor 13,5 megapixeli cu care este dotat ci şi datorită GPS-ului incorporat care localizează automat pe hartă zona în care aţi surprins imaginea. O să găsiţi această opţiune foarte utilă cănd veţi reveni acasă şi veţi ordona fotografiile în album. Este adevărat că nu a fost lansat încă, dar este aşteptat la sfărşitul lunii, spre încântarea celor care au ales să plece în concediu mai târziu.

V-aţi gândit evident să luaţi cu dumneavoastră şi mai multe cărţi, din mai multe genuri diferite, care să se potrivească cu toate stările prin care aţi putea trece. Nu e nevoie de o geantă specială pentru a le căra, le puteţi pur şi simplu înlocui cu un Sony Reader, în memoria căruia se pot stoca până la 160 de e-book-uri. În acelaşi timp şi foloseşte tehnologia e-ink, care produce un efect al textului similar celui tipărit şi care este perfect lizibil chiar şi sub razele puternice ale soarelui.



Şi, cum drumul este lung iar epoca hărţilor clasice a început să apună, nu uitaţi de sistemul GPS. Navigon 2110 MAX Full Europe vă va îndruma fără ezitare pe drumurile din 38 de state europene.



Sursa foto: silicon.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close