Antena 3 CNN High Tech Colecţia de telefoane exclusiviste Vertu se lansează oficial în România

Colecţia de telefoane exclusiviste Vertu se lansează oficial în România

Colecţia de telefoane exclusiviste Vertu se lansează oficial în România
26 Mai 2008   •   21:48

Vestita marcă de telefoane mobile Vertu îşi lansează oficial, marţi, şi în România colecţia de telefoane exclusiviste. Telefoanele sunt fabricate din metale şi pietre preţioase ca safire, rubine şi diamante, aur galben sau platină. Lansarea mobilelor Vertu va avea loc la Palatul Regal, Sala Tronului, într-un "spectacol futuristic şi avangardist, (...) un cadru cosmic şi în paşi de balet", aşa cum se precizează în comunicatul de presă care precedă lansarea.

Cu ocazia evenimentului organizat marţi, va avea loc şi o premieră mondială, anunţă organizatorii, fiind prezentată şi noua linie de telefoane mobile a producătorului englez, numită Constellation Rococo.



Colecţia de telefoane care va fi prezentată marţi la Bucureşti, valorează 500.000 de euro, cel mai scump dintre telefoanele expuse fiind evaluat la 100.000 de euro.

Mobilele marca Vertu sunt prefereate de starurile din întreaga lume datorită metalelor preţioase din care sunt fabricate, Madonna, fiind una dintre vedetele care are în posesie mai multe astfel de telefoane.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close