Antena 3 CNN High Tech Compania elveţiană Tag Heuer a lansat telefonul de lux Meridiist

Compania elveţiană Tag Heuer a lansat telefonul de lux Meridiist

Compania elveţiană Tag Heuer a lansat telefonul de lux Meridiist
05 Sep 2008   •   20:39

Telefonul lansat de Tag Heuer este fabricat din cauciuc, piele şi oţel inoxidabil şi se adresează pieţei de lux. Cântărind 155 de grame acesta dispune de 28 de zile de autonomie în stand-by, iar bateria rezistă la o conversaţie de 7 ore.

Telefonul mai este echipat cu o cameră de 2 megapixeli care fotografiază la rezoluţia de 1200 x 1600 pixeli şi are două ecrane. Primul dintre ele este LCD, 240 x 320 pixeli, 260.000 culori, iar cel de-al doilea este TFT de 1.9 inci.



Mai există şi un al treilea ecran, de dimensiuni mai mici, 96 x 16 pixeli, situat chiar pe partea superioară a aparatului, cu afişaj OLED pe care se poate vedea ora.



Printre caracteristicile acestui telefon se mai numără:

Agendă telefonică de 1000 de contacte care se poate sincroniza cu Outlook Mesaje SMS, MMS WAP 2.0 pentru navigare pe interent JAVA 2.0 Sincronizare cu pc-ul (pentru contacte, mesaje şi conţinut multimedia) Aplicaţii: ceas, alarmă, agendă, calendar, convertor monetar, cronometru, calculator Reportofon Client de e-mail Bluetooth: căşti, hansfree
conector standard mini-USB
Stereo Bluetooth pentru transfer fişiere audio cu echipamente compatibile
Modem încorporat
Compatibil cu orice tip de cartelă SIM



Mai multe detalii pe LuxuryLaunches.

TAG Heuer este un prestigios producător elveţian de ceasuri şi cronometre care face parte şi din divizia produselor de lux ale companiei LVMH (Louis Vuiton, Moet Hennessy). Deviza companiei este: "Swiss Avant-Garde Since 1860".



În 1962, Heuer a devenit prima marcă de cronometre care ajungea în spaţiu, John Glenn folosind unul în timpul zborului Mercury Atlas 6. Cronometrul era piesa de rezervă folosită în timpul misiunii spaţiale. În prezent este expus la Muzeul Spaţiului în San Diego.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close