Antena 3 CNN High Tech Concurenţă pentru Facebook şi Twitter: Google lansează Buzz, o nouă reţea de socializare (VIDEO)

Concurenţă pentru Facebook şi Twitter: Google lansează Buzz, o nouă reţea de socializare (VIDEO)

Concurenţă pentru Facebook şi Twitter: Google lansează Buzz, o nouă reţea de socializare (VIDEO)
Sursa foto: Google
10 Feb 2010   •   13:02

Site-urile de socializare Facebook şi Twitter au un nou concurent. Este vorba despre Buzz, cel mai recent serviciu lansat de Google.

Buzz reprezintă cea mai îndrăzneaţă încercare a companiei Google de a intra pe piaţa site-urilor de socializare. Serviciul le va permite utilizatorilor să posteze fotografii, materiale video şi, bineînţeles, texte.

Noua reţea de socializare este implementată în Gmail care are deja 176 de milioane de utilizatori. Serviciul întruneşte caracteristici de la Twitter (se poate urmări ce mesaje pun prietenii din listă), dar şi de la Facebook (utilizatorii pot arăta dacă le place sau nu conţinutul postat de o persoană - Like/Dislike).

Serviciul Buzz va putea fi accesat cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile cu sistemul de operare Android, întrucât dispune de o variantă specială pentru acestea, arată New York Times.

Una dintre noutăţile aduse de Buzz este faptul că utilizatorii pot posta mesaje cu o "etichetă" care conţine coordonatele geografice ale locului de unde sunt trimise.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google retea de socializare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close