Antena 3 CNN High Tech Concurenţă pentru iPhone şi Siri, chinezii de la ZTE vor avea comandă vocală via Nuance

Concurenţă pentru iPhone şi Siri, chinezii de la ZTE vor avea comandă vocală via Nuance

Concurenţă pentru iPhone şi Siri, chinezii de la ZTE vor avea comandă vocală via Nuance
de N.B.    |    08 Ian 2013   •   12:50

Compania chinezească ZTE a anunţat o colaborare îndelungată cu Nuance, producătorul american al unuia dintre cele mai puternice soft-uri de comandă vocală pentru computer, Dragon Naturally Speaking, informează Slashgear.

Expoziţia de electronice de la Las Vegas, Consumer Electronics Show 2013 (CES), este locul unde toate companiile care doresc să fie relevante pe piaţa electronicelor vin cu ce au mai bun şi prezintă cele mai noi concepte.

Odată cu modificările şi îmbunătăţirile pentru produsele proprii, Nuance a anunţat că va colabora cu producătorul chinez de smartphone, ceea ce înseamnă, cel mai probabil că viitoarele modele ZTE vor beneficia de un software foarte puternic de comandă vocală.

Reprezentanţii companiei americane nu au dat foarte multe detalii, dar au menţionat că va fi un angajament pe mai mulţi ani, iar software-ul va fi programat să funcţioneze în 25 de limbi.

Una dintre aplicaţiile despre care se ştie sigur că va fi prezentă pe viitoarea generaţie de ZTE este Car Mode. Software-ul Nuance pentru maşină permite utilizatorilor să folosească vocea pentru a efectua diverse operaţiuni pe telefon, cum ar fi apelarea, scrierea mesajelor text si altele. Aplicaţia este optimizată pentru a funcţiona în zgomotul de fond al maşinii şi un necesită conexiune la Internet.

×
Subiecte în articol: smartphone iphone
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close