x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum afli cine te sună cu număr ascuns

de 31 Ian 2018   •   22:29
Cum afli cine te sună cu număr ascuns 106
Foto: Pixabay.com

Dacă te-ai săturat de apeluri cu număr ascuns nu mai trebuie să îți faci probleme. S-au inventat mai multe aplicații care îți dezvălui cine te sună cu număr privat.

Aplicația Truecaller te scutește de apelurile deranjante și, în același timp, te ajută dacă nu ai numărul unei persoane cu care dorești să discuți, deoarece aplicația este structurată pe o bază de date în care sunt înregistrate peste 2 miliarde de persoane până la acest moment. Dacă descarci aplicaţia Truecaller nu trebuie să îţi mai faci griji cu privire la salvarea contactelor în lista de telefon, pentru că totul va fi disponibil online, informează techrepublic.com.

Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi arătă cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări vei afla şi acest lucru. Așadar, tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația pe telefon. Ea este gratuită și îți spune cine te sună cu număr privat. De asemenea, puteți folosiți din Google Play și aplicații precum Call Blocker, Mr. Number, Should I Answer, Safest Call Blocker sau Call Control. Dacă vreți să blocați un anumit număr de telefon atunci intrați în Settings – Call Settings – Calls – Autoreject/Block Number.

sati