x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede

de 19 Mar 2016   •   01:05
Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede 106
Puțini utilizatori știu că nu este suficient să ștergeți un fișier din Windows pentru ca acesta să dispară pentru totdeauna.

Într-un ghid publicat anul trecut, vă arătam cum puteți recupera datele șterse de pe un hard disc ori un disc de memorie USB.
Oricine poate face asta cu ajutorul unor programe gratuite foarte eficiente. Pentru a șterge pentru totdeauna un fișier sau un folder, trebuie să folosiți programe specializate în acest sens, care oferă algoritmi de ștergere foarte avansați.

În acest ghid vă prezentăm o unealtă gratuită foarte bună, care vă va ajuta atunci când vreți să ștergeți ceva pentru totdeauna.

Există zeci dacă nu sute de programe care îți vor promite că te vor ajuta să ștergi datele de pe disc astfel încât acestea să nu mai poată fi recuperate. Multe dintre ele sunt produse comerciale care costă bani. Noi îți recomandăm un progrămel gratuit, care merge foarte bine. Se numește Eraser.

Află cum ștergi permanent fișierele dintr-un calculatorpoza

Show

Andreea Marin nu are noroc în dragoste. ”Zâna” este la al treilea divorț

La 41 de ani, Andreea Marin are parte de celebritate, dar și de ghinion în dragoste. Prima căsătorie a fost bifată de vedeta născuta în Roman în 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani,...

27 Oct 2016  •  10:56

sati