Antena 3 High Tech Cutremurul din Chile: Google a lansat un serviciu online de identificare a victimelor

Cutremurul din Chile: Google a lansat un serviciu online de identificare a victimelor

28 Feb 2010   •   17:58
Cutremurul din Chile: Google a lansat un serviciu online de identificare a victimelor
Sursa foto: Google

La scurt timp de la tragedia din Chile, Google a lansat un serviciu de identificare a victimelor. Prin intermediul acestui serviciu rudele şi prietenii persoanelor aflate în Chile îi pot localiza pe cei dragi. Serviciul poartă numele de "Person Finder: Chile Earthquake" şi este accesibil atât în engleză cât şi în spaniolă.

Utilizatorii pot realiza căutări în funcţie de numele persoanelor căutate şi adăuga informaţii pentru îmbăgăţirea bazei de date a serviciului. Serviciul conţine două secţiuni: cea pentru persoanele care caută pe cineva apropiat şi cea pentru utilizatorii care vor să adauge informaţii.Toate informaţiile adăugate pot fi vizionate şi folosite de orice utilizator al internetului.

Acesta nu este primul serviciu de identificare a persoanelor implicate într-un cutremur lansat de Google. În urma cutremurului devastator din Haiti, compania a lansat un serviciu asemănător.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close