Antena 3 CNN High Tech De-acum poţi sta liniştit! A apărut aplicaţia care-ţi şterge amanta din telefon

De-acum poţi sta liniştit! A apărut aplicaţia care-ţi şterge amanta din telefon

De-acum poţi sta liniştit! A apărut aplicaţia care-ţi şterge amanta din telefon
23 Oct 2012   •   15:21

Cei care au telefoane inteligente cu sistemul de operare Android pot să îşi instaleze o aplicaţie care îi scapă de probleme acasă. “Cate” (Call and Text Eraser) şterge pur şi simplu mesajele şi apelurile dubioase, cu ajutorul unei simple apăsări de buton.

Pentru cei care îşi pun această problemă, aplicaţia poate scăpa de toate informaţiile personale de pe telefon, iar numele amantului sau al amantei nu se afişează niciodată pe ecran, în cazul unui apel telefonic, transmite Telegraph.

Aplicaţia Android poate fi chiar configurată să şteargă un mesaj prin simpla mişcare a telefonului. Totuşi, acest mesaj poate fi recuperat ulterior.

Dacă îţi faci griji că partnera(ul) ta(u) va fi mirosi că ţi-ai descărcat aplicaţia buclucaşă, n-ai de ce să te temi. Pe ecranul telefonului nu va fi nici o iconiţă care să-ţi deconspire secretul.

Conform unui sondaj şi contrar aşteptărilor, nu bărbaţii sunt cei care s-au înghesuit să o folosească. 70% dintre instalări au fost realizate de către femei. Discreţia telefonului nu este gratuită, ea costă 3,70 dolari, o nimica toată ar spune unii, având în vedere că te poate scăpa de multe bătăi de cap.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close