Antena 3 CNN High Tech Dell lansează trei noi modele de monitoare LCD

Dell lansează trei noi modele de monitoare LCD

Dell lansează trei noi modele de monitoare LCD
19 Apr 2007   •   22:57

Dell şi-a îmbogăţit portofoliul de monitoare plate prin lansarea a trei noi monitoare LCD de înaltă performanţă, destinate utilizatorilor individuali şi clienţilor companii din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Cele trei noi produse se remarcă printr-o performanţă de ansamblu excepţională, ca şi prin capabilităţi de vârf în ceea ce priveşte reproducerea culorilor. UltraSharp 1708FP, UltraSharp 1908FP şi SP1908FP încorporează multiple funcţii avansate şi oferă uşurinţa crescută de utilizare. Monitoarele UltraSharp 1708FP şi 1908FP permit obţinerea de performanţe superioare în activitatea de afaceri.

Având un timp de răspuns de 5 milisecunde, rata de contrast de 800:1, unghi de vizualizare de 160 de grade şi rezoluţie de 1280 x 1024, noile monitoare oferă o experienţă de excepţie la utilizarea de conţinut multimedia, de materiale video sau de fişiere grafice. Cele trei noi monitoare dispun de 4 porturi USB 2.0 de mare viteză, pentru conectarea facilă a perifericelor compatibile USB ? precum dispozitive de memorie, camere digitale, tastaturi sau mouse-uri.

Cele trei produse sunt disponibile în variantele cromatice ?negru elegant? si ?argintiu arctic?. Ambele încorporează conectivitate analogică şi digitală (DVI-D), cu suport HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection).

SmartNews

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close