Antena 3 High Tech Descoperire revoluţionară. Nu vei mai avea nevoie de mouse şi tastatură

Descoperire revoluţionară. Nu vei mai avea nevoie de mouse şi tastatură

de L.D.    |    22 Mai 2012   •   23:58
Descoperire revoluţionară. Nu vei mai avea nevoie de mouse şi tastatură foto: YouTube

Descoperirea care va schimba dramatic perspectiva asupra industriei mişcării, va fi lansată în curând. Noua descoperire se numeşte Leap, iar creatorii săi spun că dispozitivul poate părea mic, însă este considerat revoluţionar, deoarece poate înlocui cu succes tastatura şi mouse-ul unui calculator.

Leap îţi permite să navighezi printre elementele de pe ecranul computerului doar cu degetul, să scrii şi să semnezi documente oficiale cu ajutorul unui creion doar mişcându-l prin aer şi elimină necesitatea de a avea tastatură şi mouse, scrie Daily Mail.Dezvoltatorii de la Leap Motion spun că dispozitivul poate urmări şi mima mişcările făcute cu mâna cu o acurateţe de 200 de ori mai mare decât orice alt dispozitiv asemănător.

Dispozitivul, care se poate conecta la un laptop sau la un computer, poate fi folosit cu orice obiecte ţinute în mâna utilizatorului, precum pixuri sau creioane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close