Antena 3 CNN High Tech Dinamo a închis campionatul, pe terenul Stelei

Dinamo a închis campionatul, pe terenul Stelei

Dinamo a închis campionatul, pe terenul Stelei
07 Apr 2007   •   21:33

Derby fantastic în ?Ghencea?, cu câteva ore înaintea Învierii. Steaua a ratat şansa de a relansa campionatul, după ce a fost învinsă cu 4-2 de Dinamo, la capătul unui meci electrizant şi foarte spectaculos. După numai şase minute de joc, Dinamo a reuşit să deschidă scorul prin Cătălin Munteanu, care a marcat la primul şut dinamovist pe poarta lui Andrey, după o execuţie superbă de la 25 de metri. În minutul 22, un alt fost stelist, Ionel Dănciulescu, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu o execuţie superbă din foarfecă.

Pasa proastă prin care a trecut Claudiu Niculescu s-a sfârşit în momentul în care atacantul dinamovist a dat lovitura de teatru în ?Ghencea?, marcând pentru 3-0, după ce a executat impecabil o lovitură liberă. Steliştii păreau să nu îşi mai revină, însă conduşi de un veritabil brazilian, Elton, au forţat golul în ultimele minute ale primei reprize.

După o serie de ratări, acesta a venit chiar în debutul reprizei secunde, când, după o acţiune creată de Ochiroşii, Thereau i-a pasat lui Vali Badea care a reluat fără milă pentru Bogdan Lobonţ. Bucuria ?roş-albaştrilor? a durat doar trei minute, pentru că Mirel Rădoi a gafat impardonabil şi i-a permis lui Claudiu Niculescu să rămână singur cu portarul Andrey. ?Clau-gol? l-a driblat pe goalkeeper-ul stelist şi a marcat al doilea său gol în acest derby. Scorul final a fost stabilit de Thereau, în ultimul minut al prelungirilor, după o centrare bună a lui Victoraş Iacob.

Dinamo a câştigat pentru prima oară după revoluţie în ?Ghencea? şi a pus capăt, practic, luptei pentru titlu şi unei aparente situaţii de criză în 2007.

Citiţi rezumatul partidei şi vedeţi cele şase goluri marcate accesând site-ul Antena 3 Sport

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close