Antena 3 High Tech Dinozauri în realitate augmentată direct din Google Search. Cum poți să ai unul la tine în sufragerie

Dinozauri în realitate augmentată direct din Google Search. Cum poți să ai unul la tine în sufragerie

01 Iul 2020   •   16:30
Dinozauri în realitate augmentată direct din Google Search. Cum poți să ai unul la tine în sufragerie

Google aduce, prin realitate augumentată, dinozauri 3D direct în fața ta. Îi poți vedea în dimensiune reală și să-i aduci în spațiul din jurul tău, prin realitate augmentată.

Începând de săptămâna aceasta, 10 dinozauri pot fi aduși la viață, prin realitate augmentată, direct din Google Search.

Caută un dinozaur - T. Rex (Tyrannosaurus Rex), de exemplu, pe un dispozitiv mobil și apăsă pe butonul „View in 3D” / „Vizualizați în 3D”. Un model 3D al dinozaurului va apărea pe ecran, iar apoi vei putea să alegi să aduci dinozaurul în spațiul din jurul tău, prin realitate augmentată.

Dinozauri în dimensiune reală

Se poate alege reprezentarea dinozaurului în dimensiune reală, pentru a vedea cât de mare era în comparație cu lucrurile din jurul tău. Cei 10 dinozauri disponibili în realitate augmentată: Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Triceratops, Spinosaurus, Stegosaurus, Brachiosaurus, Ankylosaurus, Dilophosaurus, Pteranodon și Parasaurolophus.

Pe lângă dinozauri, există zeci de alte animale care pot fi văzute în realitate augmentată direct din Google Search: de la leu, urs, pinguin sau papagal la caracatiță, rechin alb sau țestoasă.

Serviciul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza clipuri video cu animalele pe care le readuc la viață, prin apăsarea butonului pentru record (cercul alb din partea de jos a ecranului).

Ce este realitatea augmentată

Realitatea augmentată reprezintă o experiență interactivă bazată pe combinarea lumii reale cu elemente din lumea virtuală, astfel creând o lume reală augmentată de către informația generată virtual, bazată pe o dimensiune senzorială umană ce poate să fie fundamentată de senzorii vizuali, auditivi, olfactivi și/sau somatosenzoriali. 

×
Subiecte în articol: dinozauri realitate Google

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close