Antena 3 CNN High Tech Domeniile costelbusuioc.ro, costelbusuioc.com şi costelbusuioc.net au fost cumpărate

Domeniile costelbusuioc.ro, costelbusuioc.com şi costelbusuioc.net au fost cumpărate

Domeniile costelbusuioc.ro, costelbusuioc.com şi costelbusuioc.net au fost cumpărate
13 Mar 2008   •   21:12

Pavarotti din Banat a devenit un adevărat fenomen. După ce a câştigat marele premiu al concursului Hijos de Babel, Costel Busuioc a creat isterie şi pe Internet. La nici 24 de ore de la marele succes din Spania, domeniile costelbusuioc.ro, costelbusuioc.com şi costelbusuioc.net sunt luate. Potrivit datelor furnizate de rnc.ro, costelbusuioc.ro aparţine unui român din judeţul Neamţ, încă de la începutul lunii februarie. În aceeaşi lună, când românul devenit celebru câştiga ediţie după ediţie la Hijos de Babel, sunt ?revendicate? şi celelalte două domenii.

Fanii învingătorului din Spania mai au însă o soluţie. Domenii precum costelbusuioc.eu sau busuioccostel.ro sunt încă libere. Nu se ştie însă pentru cât timp. Şi asta pentru că românii şi-au văzut, în sfârşit, visul cu ochii. Totul s-a întâmplat miercuri seară, când un român simplu ne-a învăţat ce înseamnă să reuşeşti: plecat dintr-un sat uitat de lume din România, Costel a încercat în primul rând să câştige un trai mai bun pentru familia sa.

A fost remarcat însă pentru talentul care în propria sa ţară nu a atras atenţia nimănui. A muncit, a învăţat, a exersat şi a devenit o vedetă. A câştigat fiecare gală a emisiunii, pentru ca mai apoi să fie numit marele învingător. Pentru a-şi depăşi însă condiţia de speranţă, Costel are în faţă din nou un drum anevoios, în care exerciţiul va fi cuvântul de ordine. Cu singuranţă însă cel care ne-a învăţat că visele pot deveni realitate nu ne va dezamăgi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close