Antena 3 CNN High Tech e-Acţionar sau cum să joci la o bursă virtuală

e-Acţionar sau cum să joci la o bursă virtuală

e-Acţionar sau cum să joci la o bursă virtuală
25 Iun 2007   •   10:49

Dacă ştirile tot mai numeroase despre câştigurile tot mai mari de la Bursă vă tentează, dar nu prea ştiţi cum se procedează, jocul virtual organizat de revista Săptămâna Financiară ar putea reprezenta un prim pas în această lume, aparent exclusivistă. Cea de-a patra etapă a concursului e-Acţionar, organizat de revista Săptămâna Financiară şi Societatea de brokeraj Vanguard, a fost câştigată fără emoţii de Mihai Bejinariu, din Bucureşti.

A mizat pe ?vedeta? săptămânii, Prodplast, randamentul înregistrat fiind de 19,12%. Mai mult, consecvenţa l-a propulsat pe poziţia a cincea în clasamentul general. Şi în acesta au avut loc schimbări: după zece zile de supremaţie, ?topmanagement? a fost detronat de catre ?mysthars?, al cărui portofoliu a ajuns la 62,207.38 lei virtuali.

e-Acţionar este un joc de tranzacţionare virtuală a unor acţiuni cotate la Bursa de Valori Bucureşti, respectând regulile din piaţa reală. Doar banii folosiţi pentru tranzacţii sunt virtuali. În fiecare vineri este premiat cu un laptop sau un televizor LCD investitorul care a obţinut cel mai bun randament. La finalul concursului, după 6 luni, deţinătorul celui mai valoros portofoliu va intra în posesia marelui premiu de 15.000 de euro.

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close