Antena 3 CNN High Tech Elon Musk și-a șters contul de Instagram: ”Ce naiba e în neregulă cu mine?”

Elon Musk și-a șters contul de Instagram: ”Ce naiba e în neregulă cu mine?”

Elon Musk și-a șters contul de Instagram și nu a mai postat „de ceva vreme” pentru că devenise prea vanitos. Miliardarul vrea să renunțe pentru o perioadă la social media.

Elon Musk și-a șters contul de Instagram: ”Ce naiba e în neregulă cu mine?”
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    02 Noi 2023   •   10:46

Elon Musk a dezvăluit că devenise dependent de Instagram și începuse să posteze din ce în ce mai multe selfie-uri. În cadrul unui podcast, proprietarul Tesla a spus că și-a dat seama că era ceva în neregulă cu el. 

”A fost o perioadă în care postam pe Instagram, dar m-am trezit că îmi făceam selfie-uri și m-am întrebat: Ce naiba e în neregulă cu mine?”, a dezvăluit mogulul din domeniul tehnologiei, în cadrul podcastului ”Joe Rogan Experience”, notează Page Six. 

”De ce pozez pentru selfie-uri pentru a obține like-uri?”, a mai adăugat el.

Citește și: Elon Musk are de gând să schimbe platforma X! Miliardarul vrea să o transforme în bancă: "Dacă implică bani, va fi pe platforma noastră"

Musk, în vârstă de 52 de ani, și Rogan, în vârstă de 56 de ani, au abordat și efectul pe care îl are afișarea unei vieți perfecte pe Instagram.

”Mă îngrijorează faptul că Instagram duce de fapt la mai multă nefericire, nu la mai puțină, în sensul că pare că toată lumea se distrează de minune și arată mult mai bine decât arată în realitate”, a mai adăugat Musk. 

Fondatorul SpaceX a concluzionat: ”Cred că te poate face să fii cam deprimat” și a pus la îndoială dacă Instagram este sau nu un „generator net de fericire”, menționând: ”Nu sunt sigur că este”, a mai spus el.

Musk și-a șters contul de Instagram în 2018, după ce a adunat peste 8 milioane de urmăritori, însă l-a deschis la scurt timp.

×
Subiecte în articol: Elon Musk
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close